AAA

OMS | 01.08.2019 14:40 > 01.08 14:40

U budžetu Šapca 100 miliona dinara više nego prošle godine

"Šestomesečni presek budžeta za 2019. godinu pokazuje da je u gradskoj kasi 100 miliona više u odnosu na isti period prošle godine", izjavio je danas gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom posete gradilištu na rekonstrukciji puta u Bogosavcu.

"Grad Šabac dobro posluje u 2019. godini. Šestomesečni presek koji smo uradili pokazuje da imamo 100 miliona dinara više prihoda na najvažnijim tačkama koje smo planirali. To pokazuje da se budžet dobro puni i da sa druge strane rashode dobro kontrolišemo. Ulažemo samo u ono što je gradjanima važno i za šta smo se dogovorili. Izgradnja putne infrastrukture je jedan od najvažnijih projekata", naglasio je gradonačelnik.

On je dodao da bi u šabačkom kraju asfalt mogao da dodje do svake kuće kada bi Šapcu bio vraćen dug Republike od 30 miliona evra.

"Zamislite da Šabac pored toga što danas na računu ima oko osam miliona evra ima još 30 miliona evra koje mu duguje država. Mi bismo zaista mogli da uradimo sve što puteve u šabačkom kraju i da bukvalno asfalt dodje do svake kuće. Ono što sad radimo i što možemo da uradimo sa novcem koji imamo, a da racionalno upravljamo finansijama, su ovi putni pravci. Danas se radi Bogosavac, završen je put kod Dobrića i Culjkovića, sutra se radovi sele u Belu Reku i Petkovicu. Radićemo sve gde je asfalt u najlošijem stanju. Paralelno sa tim ćemo raditi ulice koje su najfrekventnije u gradu, centralne zone plus prilazi najvažnijim javnim mestima kao što je Novo groblje", najavio je gradonačelnik Nebojša Zelenović.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.