AAA

OMS | 05.08.2019 15:05 > 05.08 15:05

U Šapcu povećana potražnja stanova

Gradonačelnik Nebojša Zelenović i direktorka JP "Infrastruktura" Šabac Violeta Šestić posetili su danas nedavno asfaltiranu ulicu Stane Milanović u kojoj se nalazi i stambena zgrada "Centar 5".

Gradonačelnik Nebojša Zelenović istakao je da u Šapcu postoji potreba za novim stanovima i da je u ovoj godini zabeležen porast zapošljavanja.

"S obzirom na činjenicu da u ovoj godini imamo porast zapošljavanja, pojavila se i potreba za novim stanovima. Ljudi dobijaju stalne poslove i mogućnost da uzmu kredite i kupe stanove što je povećalo potražnju za stanovima. Danas smo kod zgrade koja je upravo završena, a mi smo uradili ulicu i uredili ceo blok. Jako smo vodili računa da izađemo u susret svakome i komšijama koji žive ovde u kućama i ljudima u zgradi. Ulica je dovoljno prohodna, ima dovoljno mesta za parkiranje pod zgradom i oko zgrade. I ono što je važno istaći jeste da je skočila cena nekretnina u gradu. To sa jedne strane može da bude nezgodno ljudima koji sada kupuju stan, ali sa druge strane je očigledno da postoji velika potražnja. Dešava se rast koji je dobar za grad. U narednim mesecima radiće se izrada planiskih dokumenata koji će regulisati novu stanogradnju", rekao je gradonačelnik Šapca.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.