AAA

OMS | 27.11.2019 15:35 > 27.11 15:35

Prvi gejming turnir na Telenor 5G testnoj mreži

Telenor i RUR esports organizuju Gaming Arena turnir na 5G testnoj mreži, prvi tog tipa u Srbiji. Dogadjaj je počeo danas u Naučno-tehnološkom parku Beograd, gde se nalazi jedina 5G bazna stanica u Srbiji, a svaki dan turnira biće posvećen jednoj igri.

Počinju ljubitelji "Clash royale", sledećeg dana na red dolaze "Brawl Stars" igrači, a turnir zatvara Fortnite takmičenje. Ukupan nagradni fond iznosi 3.000 evra.

"Dolazak 5G tehnologije obeležiće novi period razvoja video igara, svakako i u domenu igranja na mobilnim platformama, a igre iznova predstavljaju jedan od najboljih načina testiranja novih tehnologija. Zbog toga nam je jako drago da možemo, prvi u Srbiji, u Telenor 5G testnom okruženju, da organizujemo turnire u popularnim igrama 'Clash Royale', 'Brawl Stars' i 'Fortnite' i na taj način ga i 'stress-testiramo'", kaže Milan Djukić, osnivač RUR esport organizacije.

RUR esports organizacija osnovana je 1998. i iza sebe ima više od sto organizovanih turnira i dogadjaja. Tim čine iskusni gejmeri, ljubitelji video igara koji prate tehnološke trendove i medju prvima probaju nova rešenja.

Više informacija o turniru možete pronaći na ovom linku.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.