AAA

OMS | 23.01.2020 18:10 > 23.01 18:10

Šabac stvara nova pluća grada

Na prostoru stare kasarne na Starom gradu u Šapcu, juče je posađeno 127 sadnica koje je poklonila kompanija “Pasubio” i na taj način se pridružila akciji “Pluća grada Šapca” koju je pokrenuo Privredni savet grada.

Do sada je u okviru ove akcije posađeno 1350 stabala, a u planu je najmanje 2000.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je danas da ova akcija služi da se izgradi budućnost u Šapcu.

“Mi pravimo pluća grada u Savaparku. Želimo da grad Šabac bude lep, čist, i da svakom sugrađaninu omogućimo bolje uslove za život. Kompanija “Pasubio” svoju budućnost vidi u Šapcu, oni će proširiti proizvodnju u našem gradu. Ako italijanske firme vezuju svoju budućnost za naš grad, ja sam siguran da to mogu i svi građani koji ovde žive, rekao je gradonačelnik i pozvao sve firme koje do sada nisu učestvovale u ovoj akciji da se pridruže.

U akciji su učestvovali zaposleni i rukovodstvo kompanije “Pasubio”, italijanske firme koja proizvodi kožu za unutrašnjost luksuznih automobila.

“Velika nam je čast i zadovoljsto da damo svoj doprinos gradu, za nas je ovo zaista velika mogućnost da ostanemo bliski sa zajednicom. Naša saradnja sa gradom je odlična, lokalna samouprava je zaista na raspolaganju privrednicima i možemo da im se obratimo za bilo kakvu vrstu pomoći tako da nam je sada drago što i mi možemo da pomognemo gradu kroz ovu akciju”, rekao je Feliće Vekio direktor firme “Pasubio”.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)Najčitanije sada

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.