AAA

OMS | 01.07.2020 13:55 > 02.07 12:01

Fair Play Liga šampiona po 15. put u nedelju, 5. jula

Ukoliko ste ljubitelj sporta, a posebno fudbala, ako vam knjige rasplamsavaju maštu, a iznad svega volite da se družite i poštujete pravila lepog ponašanja, imamo pravu poslasticu za vas!

Fair Play liga i Vulkančić organizuju nezaboravno druženje! Revijalni turnir Fair Play Liga šampiona biće održan i ove godine, po 15. put, u nedelju, 5. jula, sa početkom u 09:30 časova na stadionu FK RAKOVICA. Dodela nagrada najuspešnijim ekipama u protekloj sezoni Fair Play Lige obaviće se u 18:30 časova u pauzi između dve takmičarske faze revijalnog turnira. Vulkančić je ponosan darodavac fantastičnih nagrada!
Cilj ove manifestacije je da se najmlađi, budući sportisti i zaljubljenici u pisanu reč druže, zabave, motivišu i iznad svega shvate šta je fer-plej, koji će primenjivati kroz život, kako budu odrastali. Usvajajući sportska pravila, najmlađi će naučiti šta je drugarstvo i da je svako dete i svaki tim pobednik, bez obzira na rezultat.

Vulkančić je tu da, kao sponzor najmasovnijeg dečjeg fudbalskog turnira, nagradi ekipe koje učestvuju! Svi timovi dobijaju majice, pobednici će osvojiti knjige, a vi dođite da bodrimo naše takmičare, da navijamo i pomognemo im da jednog dana postanu veliki sportisti i još veći ljudi!

Dečia Fair Play Liga okupila je 360 timova iz 90 klubova u sedam takmičarskih generacija, što znači da je više od 5000 mališana trčalo terenima FK Rakovica, FK Čukarički i SC Gladijator.

*Tradicionalna, završna svečanost održaće se organizacijom revijalnog turnira za desetogodišnjake (igrači rođeni 2010. godine i mlađi) pod nazivom Fair Play Liga Šampiona, na temu najvećeg evropskog fudbalskog događaja. Na turniru će učestvovati 32 ekipe koje će predstavljati po jedan tim poslednjeg izdanja UEFA Champions League. Utakmice će se igrati po pravilima za Fudbal 7 (šest igrača plus golman). Sponzor turnira je Vulkančić – sektor za dečje knjige Vulkan izdavaštva, koji je obezbedio nagrade za najuspešnije učesnike.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.