AAA

OMS | 19.10.2020 11:25 > 19.10 11:25

Fantastičan start Vulkanovog sajma knjiga! Od 18. do 24. oktobra

Juče je počela manifestacija koju su zaljubljenici u pisanu reč iščekivali s velikim nestrpljenjem – Vulkanov sajam knjiga! Događaj koji objedinjuje najbolje i najčitanije knjige i autore, moderne romane, klasike srpske i svetske književnosti i knjige za najmlađe, na zadovoljstvo čitalaca širom Srbije startovao je u svih 28 knjižara Vulkan, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), i trajaće do subote, 24. oktobra!Pored neverovatnih akcija i popusta na knjige i gift program, tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% su snižene za još 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta!

Najveći hitovi, za odrasle, tinejdžere i najmlađe čitaoce, najnagrađivaniji naslovi i najprodavaniji romani i knjige mogu biti vaši ukoliko se odlučite za neku od fantastičnih akcija koje vam predstavljamo. SPISAK AKCIJA VULKANOVOG SAJMA KNJIGA POGLEDAJTE PUTEM LINKA: LINK.
Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!
Za vreme trajanja najvećeg kulturnog događaja u zemlji, čitaoci će imati priliku da se druže sa najznačajnijim autorima moderne srpske književnosti. Prvog dana Vulkanovog sajma, knjige su potpisivali Bojan Jokanović i Miodrag Majić.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.