AAA

OMS | 20.01.2021 09:35 > 20.01 09:35

Uskoro u prodaji dve nove knjige autorke Nikole Kinir: Mali hrabriša i Mala ćutalica


Svojim vernim, malim čitaocima Vulkančić priprema predivno iznenađenje! Uskoro će se u prodaji naći dve neodoljive, čarobne knjige spisateljice Nikole Kinir: Mali hrabriša i Mala ćutalica.Osim što ćete uživati u novim pričama, tople ilustracije koje prate avanture glavnih likova dodatno će vas zabaviti, a stil kojim su knjige pisane prilagođen je deci uzrasta od 3 do 5 godina.

U knjizi Mali hrabriša čitaćete o šumskoj avanturi strašljivog zeke Uška i njegove drugarice Hrabrice. Vreme je za zekanovu prvu avanturu, ali on nije srećan zbog toga. Hoće li skupiti hrabrosti da izađe iz kuće i zaviri u čudesni svet koji ga čeka napolju? Mališani, otisnite se u šumsku avanturu i naučite da se mali hrabriša krije u svakome od vas! Spoznajte prave vrednosti prijateljstva, kao i to da su strahovi tu da bi se savladali.
Mala ćutalica je knjiga o lisici, maloj ćutalici, i njenim bučnim šumskim drugarima. Mala lisica ne može da dođe do reči. Njeni bučni prijatelji jednostavno neće da naćule uši i čuju šta ima da kaže. Hoće li na vreme uspeti da im saopšti da ih vreba veliki medved? Mališani, naučite koliko je važno da se čuje svačiji glas.

Mali hrabriša i Mala ćutalica, tople, duhovite i uzbudljive knjige za mališane u izdanju Vulkančića, uskoro će biti i na vašim policama!
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.