AAA

OMS | 28.04.2021 10:05 > 28.04 10:05

Fantastična knjiga o dinosaurima u prodaji

Vodič za male istraživače dostupan je putem sajta www.vulkancic.rsNajzanimljivije činjenice o dinosaurima naći ćete upravo u ovoj knjizi! Fantastična knjiga o dinosaurima prilagođena je čitaocima uzrasta od 5 do 7 godina, a mali avanturisti željni znanja naučiće sve o dinosaurima, čak i kako da vaspitaju svog dinosaura da bude najbolji ljubimac na svetu!

Ova knjiga je prepuna korisnih informacija o moćnim stvorenjima koja su nekada vladala našom planetom. Biljojedi i mesožderi, vladari neba i morskih dubina, dinosauri svih vrsta fasciniraju decu širom sveta. Uz Fantastičnu knjigu o dinosaurima naučite sve o njihovim skrovištima, navikama, ishrani. Ali to nije sve! Maštoviti radoznalci saznaće kako bi izgledalo da imaju dinosaura kao kućnog ljubimca.
Postanite deo čudesnog i tajanstvenog sveta ovih sjajnih životinja. Fantastična knjiga o dinosaurima biće omiljena zabava vašeg deteta, jer će u njoj pronaći mnogo zanimljivih činjenica, kao i živopisne ilustracije koje bliže dočaravaju drevni svet.

Knjigu možete poručiti putem sajta www.vulkancic.rs.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.