AAA

OMS | 04.10.2021 15:10 > 04.10 15:10

Gde šuma ljubi zvezde – roman koji spaja emocije i fantastiku

Mogu li da se dogode čuda kada odlučimo da sledimo svoje srce?Za sve ljubitelje izuzetnih životnih priča, prepunih emocija, Vulkan izdavaštvo je priredilo debitantski roman autorke Glendi Vandere Gde šuma ljubi zvezde. Ovaj bestseler Amazona, Volstrit žurnala i Vašington posta očarao je milione čitalaca, a verujemo da ni vas neće ostaviti ravnodušnim.

„Topla, ljudska priča koja nas podseća na to da ponekad treba da pogledamo u zvezde kako bismo uneli svetlost u naše živote.“ – New York Journal of Books
Nakon gubitka majke i vlastite borbe s rakom dojke, Džoana Til vraća se istraživanju o pticama gnezdaricama u ruralnom Ilinoisu, kako bi dokazala da je nedavne nedaće nisu slomile. Posvećuje se poslu od jutra do mraka, sve dok jednog dana misteriozni događaj ne prekine njenu rutinu. U njenu brvnaru ušetala je bosonoga devojčica prekrivena modricama.

Devojčica, koja se predstavila kao Ursa, saopštava Džo da je poslata sa zvezda kako bi svedočila o pet čuda koja treba da se dogode na Zemlji. Sažalivši se, Džo dozvoljava Ursi da prenoći kod nje, barem dok malo ne istraži situaciju.

Kako bi rešila misteriju deteta koje se pojavilo niotkuda, Džo u pomoć poziva svog povučenog komšiju Gabrijela Naša. Ali, što više vremena provode s devojčicom, njeno postojanje ih sve više zbunjuje. Nije im jasno kako Ursa ne samo da čita već i razume Šekspira. Zašto se u njenom prisustvu dešavaju samo dobre i pozitivne stvari? I zašto više nemaju potrebu da pretražuju sajt s nestalom decom?

Sa dolaskom leta, približava se i peto čudo, a opasnost kuca na vrata. Da li će zvezde uspeti da ih zaštite? Saznajte na stranicama toplog i dirljivog romana Gde šuma ljubi zvezde, koji možete kupiti putem sajta vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.