AAA

OMS | 30.11.2021 09:50 > 30.11 09:50

„Pitaj me ponovo“ autorke Meri Bet Kin u izdanju Vulkan izdavaštva uskoro u prodaji

Roman Pitaj me ponovo je vrlo brzo postao bestseler Njujork tajmsa, te se našao u finalu za najbolji roman na sajtu Goodreads. Jedna od najboljih knjiga godine po izboru časopisa Pipl, Vog, El i urednika Amazona uskoro će biti objavljena u izdanju Vulkan izdavaštva.

Priča o iskupljenju i oproštaju, o tome kako se uspomene iz detinjstva, provučene kroz filtere zrelog doba, mogu promeniti: krivci više ne izgledaju kao pretnja, a oni koji su delovali nevini više to nisu.

Kejt i Piter, rođeni u samo šest meseci razlike, komšije su čitav život, u malom predgrađu nedaleko od Njujorka. Njihove porodice sasvim su različite: Kejt je najmlađa od tri sestre, odrasla u skladnom i srećnom porodičnom domu, a Piter je sin jedinac mentalno nestabilne majke i oca nesposobnog da ga zaštiti, i nosi svu težinu ovog sveta na svojim leđima. Jedne kobne večeri, dramatični događaj zauvek će obeležiti živote obe porodice i razdvojiti ovo dvoje mladih. Ali snaga njhove veze jača je od svake prepreke, i oni će godinama pokušavati, uprkos svemu, da pronađu put i vrate se jedno drugom.

„Redak primer snažnog pripovedanja sa dubokim uvidima o krivici, oproštaju i ljubavi.“ – Pipl

„Sjajna knjiga. Zadivljen sam Merinim stilom i onim što zna o problemima s kojima se ljudi nose.“ – Stiven King

Roman Meri Bet Kin Pitaj me ponovo pravi je izbor za čitaoce koji vole vešto napisane priče o kompleksnim odnosima među ljudima, uz dozu napetosti i misterije. Knjiga će uskoro biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.