AAA

OMS | 13.12.2021 09:40 > 13.12 09:48

„Mala cicija“ autorke Nikole Kinir u prodaji

Topla priča o lepoti deljenja Nikola Kinir je jedna od najčitanijih dečjih autorki današnjice, poznata po živopisnim i upečatljivim ilustracijama. Njena debitantska knjiga Mali hrabriša prevedena je na čak 20 jezika. Nakon objavljenih knjiga Mali hrabriša i Mala ćutalica, koje su ostvarile veliki uspeh u Srbiji, Vulkančić je odlučio da svoje najmlađe čitaoce obraduje novim naslovom pomenute autorke.

Knjiga Mala cicija obiluje prelepim ilustracijama, koje upotpunjuju toplu priču o snazi prijateljstva. Napisana je jednostavnim, pitkim jezikom, prilagođenim deci uzrasta od 3 do 5 godina. Likovima kao što su zmajica, krilati konj i žablji princ, Nikola Kinir je u svoju priču uvela fantastične elemente i time je učinila još zanimljivijom najmlađim čitaocima.
Pred vama je čaroban naslov u čijoj će toploj priči i ilustracijama koje prate njen tok uživati svi mališani! Čitajte o zmajici Ljubici, maloj ciciji, i njenim mudrim drugarima i spoznajte prave vrednosti prijateljstva, kao i to da je u životu važno da imamo nekoga s kim ćemo podeliti i lepe i ružne trenutke.

Glavna junakinja je jedna veoma uzorna zmajica. Ona se uvek ponaša po pravilima Zmajknjige: krade od svih, ne želi da deli svoje blago ni sa kim i nema nijednog prijatelja. Međutim, to se nimalo ne dopada ostalim životinjama, koje su odlučne da promene stroga pravila i nauče Ljubicu deljenju i drugarstvu.

Knjiga Mala cicija je dostupna na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.