AAA

OMS | 06.01.2022 10:15 > 06.01 10:23

Fantastična Vulkančić akcija – odabrani naslovi upola cene.

Raspust nikada nije bio uzbudljiviji! U susret zimskom raspustu, Vulkančić je spremio sjajnu akciju. Više od 50 dečjih najaktuelnijih naslova biće na popustu od 50% u periodu od 6. do 16. januara. Tokom trajanja akcije dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Uživajte u velikom izboru dečjih romana, enciklopedija, edukativnih knjiga i mozgalica. Odaberite svoje naslove i neka raspust počne!

Na sajtu vulkancic.rs pogledajte detaljnije o akciji, a mi vam predlažemo nekoliko hit naslova.

Malim radoznalcima uzrasta od 7 do 9 godina preporučujemo edukativnu knjigu Da li je kokos opasniji od ajkule?

Neverovatni mitovi, zablude i zavrzlame – to je ono što vas čeka u ovoj veoma zanimljivoj knjizi! Ona je puna pitanja, razmatranja zanimljivih činjenica, razbijanja mitova i otkrivanja istina. Ako zaista mislite da je Mont Everest najviša planina na svetu i da kamile u grbi čuvaju vodu, ova očaravajuća knjiga će vas vratiti na zemlju uz jedno BUM, i sasvim sigurno će vas naterati da razmislite!

Klasik dečje književnosti Mali princ – proširena stvarnost sada je u novom ruhu!

Pomoću besplatne aplikacije za proširenu stvarnost, malim čitaocima postaju dostupni muzika, zvučni efekti, igre i virtuelni crteži koji prate ovu knjigu. I ne samo to – na stranicama ove knjige čeka ih još mnogo iznenađenja! Moći će da se slikaju sa likovima iz romana, otkrivaće slike koje se ne pojavljuju na štampanim stranama, upoznaće 3D svet!

Interaktivna knjiga Sagradi svet iz bajke: U princezinoj palati – Lepotica i zver sadrži kartončiće na istiskivanje od kojih će deca, nakon što pročitaju poznatu bajku, moći da sastave model palate i glavne junake. Imaće priliku da sve to ukrase izuzetnim nalepnicama. Pročitaj priču, a zatim oživi glavne junake i palatu iz bajke. Ponovo ispričaj bajku ili pusti mašti na volju i smisli neku sasvim novu priču. Uživaj!

Pored bajke Lepotica i zver, mališani mogu da ožive i bajku Uspavana lepotica.

Knjige Superpriručnik za kreativne devojčice i Superpriručnik za kreativne dečake pomoći će mališanima da se što bolje snađu u svetu koji ih okružuje, prepunom informacija i ideja.

Bogato ilustrovane knjige, aktivnosti, zanimljivosti, saveti, igre i izazovi na vrlo edukativan i zabavan način naučiće decu da pravilno i pažljivo selektuju informacije koje svakodnevno dolaze do njih. Da uvek budeš u toku sa aktuelnim trikovima i zanimljivostima, otvori stranice ove knjige i saznaj kako da postaneš superkreativan dečak ili superkreativna devojčica!

Zvučna Vulkančić knjiga Zabava na farmi pravi je izbor za najmlađe čitaoce.

Ova divna zvučna knjiga odličan je uvod za sve mališane koji žele da se upoznaju sa životom na farmi. Deca će se zabaviti učeći zanimljivosti o stanovnicima farme i slušajući nezaboravne zvuke – sve što je potrebno jeste da pritisnu sličice!

Knjiga unapređuje opšte znanje, razvija kognitivne veštine i senzorne sposobnosti.

Kompletan spisak odabranih naslova možete pronaći na linku. Izaberite svoju knjigu i uživajte u raspustu!

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.