AAA

OMS | 11.01.2022 09:40 > 11.01 09:43

„Žena sa cvetom od papira“ čuvenog Donata Karizija uskoro u prodaji

Uplovite u priču koja putuje kroz vreme i uspeva da prevari smrt Iz Vulkan izdavaštva stižu sjajne vesti za ljubitelje majstora trilera Donata Karizija! U pripremi je Žena sa cvetom od papira, roman kojim je Karizi započeo svoju blistavu karijeru pisca.

Prvi svetski rat. Planina Fumo je ogromna ledena katedrala, poprište odlučujuće bitke. Ali eho borbe ne dopire do pećine u kojoj se suočavaju dva muškarca. Jedan je zarobljenik koji će biti streljan u zoru. Drugi je lekar koji ima samo jednu noć da ga ubedi da progovori, ali koji još ne zna da je ono što će čuti mnogo više od onoga što je tražio, nešto što će zauvek promeniti njegovo postojanje. Jer su životi ova dva čoveka, koji bi trebalo da budu neprijatelji, zapravo povezani. Vise o tankoj niti i zavise od odgovora na tri pitanja.
Ko je zatvorenik? Ko je Guzman? Ko je bio čovek koji je pušio na Titaniku?

Od čoveka možete uzeti sve – poštovanje, čast, dostojanstvo. Ali ako ubijete njegov san – gotovo je.

„Roman je kratak, ali je za mene jedan od onih retkih izuzetaka u koji je u nekoliko stranica bilo moguće uneti smisao života, onaj koji nas tera da dišemo, ispričamo i prenesemo dalje.“ – Donato Karizi

U trileru Žena sa cvetom od papira Karizi je pokazao da je pisac koji voli izazove i voli da ih osvaja sa čitaocima.

Novi roman autora svetske senzacije Šaptač uskoro će biti dostupan putem sajta www.vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.