AAA

OMS | 19.05.2022 11:40 > 19.05 11:53

Novi triler neprevaziđenog Laša Keplera: 'Čovek iz ogledala' uskoro u prodaji

Švedski dvojac se vratio sa još jednom jezivom pričom

Laš Kepler ponovo u svom najboljem izdanju sa novim zastrašujućim trilerom! Uronite u priču u kojoj se pojavljuju zlikovci kakve još niste sreli u delima ovog žanra.
Nakon što je poravnao račune sa svojim glavnim neprijateljem, ozloglašenim Jurekom Valterom, čuveni Jona Lina se upušta u svoju osmu avanturu u omiljenom serijalu Aleksandre i Aleksandra Andorila, poznatih globalnoj čitalačkoj publici pod pseudonimom Laš Kepler. Jedan od najpopularnijih nordijskih detektiva susreće se sa svojim najopasnijim protivnikom, čija je surovost odraz najdubljeg ljudskog zla. U najnovijoj eksplozivnoj krimi priči Čovek iz ogledala, autori poznati po brzim i krvavim trilerima o serijskim ubicama šokiraće vas majstorskim zapletima.

Da li ste spremni za mračno putovanje u najveće dubine ljudskog zla? Ako vidite njegov odraz, znači da je već prekasno.

Šesnaestogodišnja Jeni Lind kidnapovana je usred bela dana dok se vraćala kući iz škole. Odvedena je u zapuštenu oronulu kuću, gde se ona i druge otete devojke suočavaju s užasima koji daleko prevazilaze njihove najgore noćne more. Mada očajnički žele da pobegnu, njihov tamničar osujećuje svaki pokušaj da to urade.

Pet godina kasnije Jenino telo nađeno je obešeno na igralištu, podignuto čekrkom u kišnoj noći. Dok se policija muči da pronađe nekakav trag među oskudnim dokazima, detektiv Jona Lina prepoznaje jezivu povezanost između Jeninog ubistva i smrti proglašene samoubistvom pre mnogo godina. Kada nestane još jedna tinejdžerka, Joni postaje jasno da imaju posla sa serijskim ubicom – a njegov ubilački pohod možda je tek počeo.

Jedini svedok brutalnog ubistva pati od amnezije. Ali možda će uspeti da se seti onoga što je video pod hipnozom.

„Genijalno! Zaslužuje poređenje sa najboljim od Tomasa Harisa.“ – Publishers Weekly

„Mračno, uznemirujuće i jezivo nemilosrdno.“ – Bred Tor, bestseler autor Njujork tajmsa

„Jona je pun empatije. Svaki slučaj ostavlja ožiljke na njegovoj duši, naročito u Čoveku iz ogledala.“ – Laš Kepler

Zbog ovog romana, ljubitelji trilera će bez sumnje poželeti da se vrate ranijim naslovima Laša Keplera!

Za sve one koji vole intenzivnu i psihološki zastrašujuću skandinavsku kriminalističku fantastiku Čovek iz ogledala uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.