AAA

OMS | 05.08.2022 09:45 > 05.08 09:50

Vulkanovi hitovi na vreloj letnjoj akciji

Osvežite svoju biblioteku najčitanijim knjigama Vulkan izdavaštva! Samo na sajtu vulkani.rs od 5. do 18. avgusta pronaći ćete posebno odabrane naslove svih žanrova, i to po fantastičnim cenama. Ukoliko se odlučite za kupovinu jedne knjige iz akcijske ponude, platićete je 377 dinara, za dve knjige izdvojićete 677 dinara, a za tri naslova 977 dinara. Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati klikom na LINK.

Ljubitelji napetih romantičnih trilera pročitaće roman Ispod površine Nore Roberts u jednom dahu! Zejn Bigelou je odrastao u savršenoj porodičnoj kući u planinama Blu Ridž u Severnoj Karolini i svi misle da je njegov život idiličan. Iako je društveni ugled njegovih roditelja neprikosnoven, sve će se promeniti jedne večeri kada gorka istina o njegovoj porodici ispliva na videlo.
Otkrijte novu Kubu i saznajte zašto je roman Vidimo se u Havani jedan od najčitanijih i najtraženijih na Amazonu! Kada vetrovi revolucije razore Kubu, ostaće samo tragovi ljudskih sudbina, velikih ljubavi i neispričanih priča na dalekoj, egzotičnoj pozornici života. Roman autorke Šanel Kliton je strastvena i emotivna priča, oda lepoti i tragediji Kube uništene ratom, koja prati glavnu junakinju u traganju za davno zaboravljenom istinom.

Svako ima sopstvenu predstavu o romantici, a čitajući knjigu Melem za romantičnu dušu, otkrićete je tamo gde je pre niste videli. Saznaćete da se ljubav ne izražava uvek putem reči, već delima brige i uvažavanja, koja hrane samu suštinu srca. Podsetićete se uspomena na ljubav iz vaše prošlosti, koje ste možda naizgled zaboravili, ali koje će zauvek biti deo vas. Ako volite da čitate o romansi, strasti i magiji, knjiga Džeka Kenfilda je pravi izbor za vas.

Misterija stara pet vekova rasplamsava zabranjenu ljubav u romanu Admiralova kurtizana. U senci burnih istorijskih vremena, u tami skrivenih kanala Venecije i pod sjajnim svetlima raskošnih balskih dvorana, prepliće se priča o opasnim političkim spletkama i zabranjenim ljubavima. Inspirisan životom italijanskog slikara Đovanija Lomaca, roman autorke Margo Deru očaraće ljubitelje ljubavnih priča.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.