AAA

OMS | 31.03.2016 12:45

Tradicionalna humanitarna akcija 'Magični doručak'


Potpisan sporazum osaradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu
 
Crédit Agricole banka Srbija, kompanija METRO Cash & Carry Srbija i kompanija Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, potpisale su novi sporazum o saradnji i najavili zajedničko učešće u humanitarnom projektu Magični doručak.

U ime Grada sporazum je potpisala gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić, ispred kompanije METRO Cash & Carry Srbija generalni direktor Roberto Mancuso, ispred kompanije Bambi generalni direktor Bojan Radun, a sa strane Crédit Agricole banke Srbija g. Carlos de Cordoue, predsednik Izvršnog odbora CA.
U okviru akcije, Crédit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry Srbija i Bambi kompanija će donirati proizvode i sredstva za najmlađe, dok se kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija, tradicionalni prijatelj projekta, akciji priključila doniranjem sokova za svaki paketić.  

Cilj humanitarne akcije „Magični doručak“ je prikupljanje hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju. Uplatom na račun Banke Hrane u Credit Agricole banci ili kupovinom posebno formiranih paketa u objektima METRO lanca, koji koštaju 280 dinara, građani i firme obezbediće dodatni obrok đacima, a tako sakupljene namirnice Banka hrane će ravnomerno, prema broju đaka, raspodeliti školama za decu sa  smetnjama u razvoju.

U sklopu devetog Magičnog doručka u Horeca centru na Vidikovcu, 7. aprila 2016. biće organizovana manifestacija tokom koje će tim kuvara predvođen masteršefom Urošem Uroševićem i članovi uprava Crédit Agricole banke Srbija, METRO Cash & Carry i Bambi koncerna pripremati obroke za učenike škole „Miloje Pavlović“, koji će istog dana biti dostavljeni mališanima.


Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.