AAA

OMS | 08.03.2017 12:40 > 08.03 12:50

Dugogodišnja saradnja VIP mobile i Beogradskog festivala igre


Dejan Turk , Generalni direktor / CEO, Vip mobile i Si.mobile o veoma uspešnoj desetogodišnjoj saradnji sa Beogradskim festivalom igre koji počinje 24. marta:

"Kada smo pre deset godina tragali za projektom koji neguje osobenost, kreativnost i energiju, želeli smo javnosti da ponudimo inovativni umetnički izraz i formu, koji će ih ohrabriti da uživaju u kulturi. Tada su kompanija Vip mobile i Beogradski Festival igre udružili snage po prvi put, vođeni idejom da popularizuju umetničku igru u Srbiji, pod zajedničkim sloganom "Komunikacija u pokretu". Ovo je bio početak uspešne dugogodišnje saradnje zahvaljujući kojoj je Beogradski festival igre postao mesto okupljanja mladih, ali i već afirmisanih umetnika, koreografa i aktuelnih svetskih produkcija.
 
Osim spektakularnih predstava i pratećih sadržaja, poput revije filmova "Dani igre", Festival se može pohvaliti i jedinstvenim projektima – nagradom "Vip poziva" za domaće umetnike koji su izgradili karijere na svetskim pozornicama, nagradom "Vip iskorak" koja se dodeljuje novinarima za doprinos popularizaciji umetničke igre, kao i projektom "Vip talenti" za podsticaj najmlađim igračima, u saradnji sa Nacionalnom fondacijom za igru.
 
Podržavajući Beogradski festival igre Vip mobile je uveo propoznatljiv model ulaganja velikih kompanija u srpsku kulturu i dao dobar primer i drugim kompanijama kako mogu da se uključe u dugoročne programe u oblasti kulture i tako doprinesu pozitivnim promenama u društvu. Ovo partnerstvo nemerljivo je uticalo na promenu statusa čitave baletske umetnosti u zemlji i regionu, zato Vip mobile s ponosom obeležava desetogodišnjicu saradnje i podržava 14. po redu Beogradski festival igre", izjavio je Dejan Turk.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.