AAA

OMS | 16.04.2017 13:55

Humanitarna uskršnja akcija za štićenike Doma za decu i omladinu Sremčica

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija podržala je Junior Chef Club (Juniorski klub kuvara) u organizaciji još jedne u nizu humanitarnih akcija, tradicionalni Uskršnji ručak u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica.

Ovom prilikom u dvorištu Doma, održano je i simbolično takmičenje u tucanju uskršnjim jajima, kao i različite sportske aktivnosti.  

Junior Chef Club pored svojih redovnih aktivnosti, edukativnog i stručnog karaktera, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu.

"Naš klub kuvara želi da realizuje svoju društvenu odgovornost pomažući ugrožene sugrađane. Smatramo da pored postizanja velikih uspeha na prestižnim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, putem ovakvih i sličnih akcija možemo da damo doprinos unapređenju kvaliteta života ljudi u našoj zemlji", rekao je Aleksandar Ilić, potpredsednik Junior Chef Club-a.

U okviru ove akcije tim mladih kuvara pripremio je i uskršnji ručak, za koji je sredstva obezbedila kompanija METRO Cash & Carry Srbija, i koji je, uz druženje, mališanima učinio ovaj praznik još lepšim i svečanijim.

METRO Cash & Carry Srbija je podrška Junior Chef Club-u u organizuji humanitarnih akcija već nekoliko godina, kako bi socijalno ugroženoj deci omogućili da lepše provedu praznike i osete podršku i pripadnost koja im je neophodna.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.