AAA

OMS | 23.04.2017 11:55 > 23.04 11:59

Šabac obeležio Dan grada

Centralna proslava Dana grada Šapca održana je u subotu u dvorištu Gradske kuće, a tom prilikom dodeljeni su ključevi grada Šapca dobitinicima Aprilske nagrade u tri kategorije.

Za ukupan razvoj i promociju grada Šapca, komisija je Aprilsku nagradu grada Šapca dodelila Živoradu Arsenoviću, osnivaču i generalnom direktoru Privrednog društva "Komeks" d.o.o.

Za razvoj sela, poljoprivrede i mesnih zajednica kao središta odlučivanja ljudi o poboljšanju uslova života i rada, nagrađen je brend "ZaDruga". Njihovi proizvodi  -  suva šljiva, osvojila je Velika zlatnu medalju, a čips od jabuke zlatnu medalju na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Za razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda, dodeljene su dve ravnopravne nagrade  -  prim. dr Predragu Tojiću i dnevnom listu Danas, a  nagradu je primio glavni i odgovorni urednik Dragoljub Draža Petrović.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je za Dan grada unapredio studente, stipendiste grada Šapca u studente savetnike gradonačelnika koji će svojim predlozima učiniti da Šabac postane najbolje mesto za život u Srbiji.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.