AAA

OMS | 25.04.2017 12:20

Zlatna i tri srebrne medalje za naše kuvare na prestižnom kulinarskom takmičenju u Crnoj Gori

Na nedavno održanom prestižnom državnom prvenstvu ugostiteljskih radnika u Turističkom Naselju Slovenska plaža u Budvi, koje tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore, mladi talentovani srpski kuvari Juniorskog Kluba Kuvara (Junior Chefs Club), postigli su neverovatan uspeh osvojivši jednu zlatnu i tri srebrne medalje.

"Naši mladi kulinari već godinama unazad osvajaju najviša odličja na državnim i međunarodnim takmičenjima, a svoje zahtevne treninge obavljaju u specifičnim, visokoprofesionalnim i modernim uslovima, u čemu im kompanija METRO Cash & Carry svesrdno pomaže kroz svoj HoReCa centar" rekao je Uroš Urošević rukovodilac METRO HoReCa Centra i dodao da je kompanija METRO uvek tu da podrži mlade talentovane kulinare, posebno kada je reč o afirmaciji ugostiteljskog zanimanja, novih tendencija i implementacije modernih tehnika rada u ovoj oblasti.

Svojoj bogatoj kolekciji priznanja, jedan od članova nagrađenog srpskog tima, Filip Kovačević, dodao je još jednu zlatnu medalju u kategoriji pripreme glavnog jela, a u istoj kategoriji, njegov kolega, Jovan Tomović, bio je vicešampion. Uspeh je utoliko veći što su ovi mladi kuvari osvojili još po jednu srebrnu medalju za pripremu set menija u seniorskoj kategoriji.

Jovan Tomović, koji je zaposlen i kao kuvar u kompaniji METRO Cash & Carry Srbija, još kao učenik obavljao je praksu u METRO HoReCa Centru, gde se svi ostali članovi tima godinama unazad pripremaju za ova veoma zahtevna kulinarska takmičenja.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.