AAA

OMS | 09.05.2017 12:20

Majstor finger food-a Djanluka Tomazi u METRO HoReCa Centru

METRO Cash & Carry Srbija u petak, 12. maja ugostiće Šefa Djanluku Tomazija (Gianluca Tomasi), majstora finger food-a, dugogodišnjeg reprezentativca i kapitena italijanske kulinarske reprezentacije, koji će kao gostujući predavač održati trening u HoReCa Centru na Vidikovcu (Ibarski put 20).

Šef Djanluka Tomazi, kuvar koji je dobro poznat po specijalitetima od svežih namirnica vrhunskog ukusa i inovativnom stilu kuvanja, na seminaru će otkriti svoje gastronomske tajne u pripremanju i serviranju finger food-a.

Njegova dostignuća u dugogodišnjoj karijeri svrstavaju ga na sam vrh svetskog kulinarstva.

Djanluka Tomazi počeo je da se bavi kulinarstvom kao mlad, gledajući svog oca kako kuva. Danas, Djanluka ima svoj restoran "Cucina Tomasi", čija se kuhinja odlikuje autentičnim italijanskim ukusima, a istinskim gurmanima pruža pravi gastronomski doživljaj.

Pored aktivnosti šefa kuhinje, Djanluka Tomasi savetuje kolege širom Italije u hotelima visoke klase, profesor je na Institutu za hotelijerstvo San Gaetano di Vićenca i autor je nekoliko knjiga o kulinarstvu od kojih izdvajamo "Sve u svoje vreme" i "Šef na dohvat ruke".

Seminar je besplatan za profesionalne kuvare, što je inače princip rada METRO HoReCa Centra, kojim inače kompanija želi da doprinese razvoju sektora ugostiteljstva kroz besplatne edukacije, seminare i obuke.

Agenda događaja:

10:00  -  Uvodni deo prezentacije o finger food-u
11:00  -  Prezentacija
11:30  –  14:30    Demostracija / Master class
14:30  –  15:00    Pauza
15:00  –  17:00    Demostracija / Master class
17:00  –  18:00    Pripremanje i serviranje finger food-a
18:00  –  18:30    Pitanja i odgovori i zatvaranje dogadjaja


Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.