AAA

OMS | 19.05.2017 12:00

Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO-u


U svom distributivnom centru u Krnjači METRO Cash & Carry Srbija je za sve posetioce organizovao degustaciju vina sa italijanskog područija i odabranih etiketa sa našeg podneblja. Svi zainteresovani su ovom prilikom doživeli novo iskustvo i od stručnjaka iz ove oblasti naučili nešto više o uparivanju vina sa sirevima.

Igor Luković predsednik UO Udruženja somelijera Srbije prisutnima je predstavio italijanska vina, a neke od etiketa koje su ovom prilikom bile na degustaciji su CHABLIS EMILE DURAND, CHIANTI CLASSICO DOCG, VALPOLICELLA DOC COLLINE DEI FILLARI, CAVANZA CABERN. SAUVIGNON, PROSECCO SUPERIORE CORNER. Vinarije sa domaćeg područja su u okviru štandova predstavile svoja vina, od kojih izdvajamo Palićko Horgoško vinogorje, Zvonko Bogdan, Fruškogorsko vinogorje, Mačkov podrum, Župsko vinogorje, Podrum djordjević, Topličko vinogorje, vinarije: Vinarija Doja, i Toplički vinogradi.

Vina su uparivana sa vrhunskim sirevima kao što su parmezan, grana padano i drugi po kojima je Italija poznata širom sveta.

Metro Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu (www.metrogroup.de), koja uspešno posluje već 50 godina. METRO ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta.

Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2005. godine, a danas nas možete posetiti u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću (www.metro.rs).

Kao podrška biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, 2012. godine otvoren je jedinstveni i najmoderniji HoReCa Centar u Srbiji, na Vidikovcu (Beograd), koji služi za edukaciju i obuku ugostitelja  (https://www.metro.rs/informacije/horeca-centar-beograd).

METRO danas zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale, dostave robe i dr.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.