AAA

OMS | 07.06.2017 11:55

Šabačka Kancelarija za mlade organizuje letnje škole

Kancelarija za mlade grada Šapca i ove godine organizuje letnje školice od 1. jula do 18. avgusta, u oblastima: kultura, sport, nauka, umetnost, medicina, tehnika, jezici i kreativne radionice.

U želji da nastavi i produbi kvalitetnu saradnju sa mladima, Kancelarija će okupiti stručni tim predavača, kako bi zajedno, raznovrsnim sadržajima, privukli najmlađe sugrađane.

Konkurs za predavače je otvoren 1. juna, a svoje predloge, sa ličnim podacima, kandidati treba da dostave do 15. juna na imejl Kancelarije za mlade: sabacyouth@gmail.com.
Predlog letnje školice mora da ima detaljan plan i opis radionice, materijal koji je neophodan za nesmetano izvođenje časova i uzrasnu grupu kojoj je radionica namenjena. Ove godine biće potrebno da se navede broj polaznika za koji je predviđena letnja školica, kako bi bili obezbeđeni što bolji uslovi za adekvatno praćenje i učešće u radu.
Nakon isteka roka za prijavu, komisija će u periodu od 10 dana objaviti spisak letnjih školica, koje su kao i do sada, besplatne.

Više informacija o konkursu za letnje školice može se dobiti na adresi: Kancelarije za mlade, Gospodar Jevremova 12 ili putem telefona 015/ 314 031.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.