AAA

OMS | 08.06.2017 18:35 > 08.06 18:38

Kongres Lutrija Evrope - Eurodžekpot uskoro i u Poljskoj

Eurodžekpot evropska lutrija sa garantovanim fondom nagrada od 10 miliona evra i maksimalnim džekpotom od 90 miliona evra stići će u Poljsku u septembru, kako je najavljeno na Devetom Kongresu Lutrija Evrope u Krakovu.

Učesnici Kongresa raspravljaju o izazovima sa kojima se suočava njihov sektor a koji su, većinom, u vezi sa tehnološkom revolucijom koja je u toku.

Na Kongresu su se okupili predstavnici industrije igara na sreću iz svih krajeva Evrope, koji su povezani sa Asocijacijom Lutrije Evrope. Prvog dana je novi-stari predsednik organizacije, Hansjorg Heltkemajer, izabran za još jedan mandat.

U obraćanju učesnicima, Heltkemajer je podvukao činjenicu da, iako je tehnološka revolucija koje smo svedoci donela mnoge nove mogućnosti za ljubitelje igara na sreću, operateri koji krše zakon čine da one nisu uvek bezbedne. Po njegovim rečima, Lutrije Evrope su organizacija koja je uvek bila vodjena kvalitetno ustanovljenim vrednostima, i da im je upravo to najjača strana. "Moramo da zapamtimo da je društvena odgovornost ono najvažnije," rekao je Heltkemajer.

Moto Kongresa je "Novi smerovi". Kako je objasnio Olgjerd Ćješlik, predsednik kompanije Totalizator sportovi: "Svakoga dana vidimo sve više razloga da istražimo nove smerove", jedan od tih smerova za sektor lutrije su društveni mediji. "Klijenti diktiraju pravila ako im ne ispunimo očekivanja, gubimo ih," rekao je Ćješlik.

Deveti Kongres Lutrija Evrope u Krakovu se završava 9. juna. Osim novih izazova u ovom sektoru, tema Kongresa je i kako odgovorno organizovati i održavati igre na sreću. Organizator Kongresa je Totalizator sportovi, vlasnik robne marke LOTTO.

Izvor: Pres centar Poljske novinske agencije (PAP)

Kontakt: Damjan Višnjevski, +48 22 518 21 09

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.