AAA

OMS | 09.06.2017 11:30 > 09.06 11:37

Šabačkim prosvetarima uručene jubilarne nagrade

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović priredio je juče u Gradskoj kući prijem za nastavno i nenastavno osoblje osnovnih i srednjih škola, dobitnike jubilarnih nagrada. Prilikom obraćanja, gradonačelnik se zahvalio svim radnicima u prosveti koji su godinama predano radili na edukaciji dece.

„Obrazovanje naše dece je jedno je od najvažnijih i najtežih zanimanja. Zato Grad Šabac ima obavezu da skrene pažnju javnosti na ljude koji rade ovaj odgovoran posao. Kao lokalna samouprava trudimo se da djacima i nastavnicima pružimo uslove da talenat razvijaju i neguju u svom gradu i da se sa uspesima vraćaju kući. Ulažemo novac u obrazovanje i nauku, kako bi stvorili prilike i mogućnosti onima koji žele da uče više. Grad se podelom jubilarnih nagrada simbolično odužio prosvetnim radnicima za njihov trud koji ulažu u podizanje kvaliteta obrazovanja u Šapcu”, rekao je gradonačelnik Zelenović.

Za isplatu 160 jubilarnih nagrada iz gradskog budžeta izdvojeno je više od 13 miliona dinara. Jubilarne nagrade dodeljene su za deset, 20, 30 i 35 godina radnog staža.

Prijemu je prisustvovao i Goran Stojićević, pomoćnik gradonačelnika Šapca za obrazovanje.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.