AAA

OMS | 03.07.2017 14:20

Grad Šabac ispunjava obaveze prema Jazakiju

Danas je počelo asfaltiranje poslednjeg dela ulice koja vodi ka kompaniji "Jazaki" u Severozapadnoj radnoj zoni u Šapcu. Ulica sa radnim nazivom Nova 7 konstruisana je i predvidjena za teretna vozila i tešku teretnu mehanizaciju.
 
Prema rečima Miodraga Filipovća, rukovodioca Sektora za izgradnju grada Šapca, vrednost radova je blizu 11 miliona dinara.
 
"Dužina saobraćajnice je 310 metara, širina je šest metara, a asfaltiranje bi trebalo da bude završeno sutra. Prema ugovornoj obavezi koju prema japanskoj firmi ima Grad Šabac, prošlog vikenda smo asfaltirali deo parkinga za "Jazaki". Pored ovih radova, u toku su pripremni radovi za asfaltiranje preostalog dela deonice ka ovoj firmi. Očekujem da će u toku ovog meseca svi ovi radovi biti privredeni kraju, čime će biti ispunjene obaveze koje ima Grad Šabac prema japanskoj kompaniji", kazao je Filipović.

On je podsetio na važnost izgradnje ovako velike fabrike u gradu, jer je u planu da "Jazaki" zaposli 1700 radnika, od kojih će do kraja ove godine njih 400 već početi da radi.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke).


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.