AAA

OMS | 04.07.2017 11:55

U Šapcu 21 letnja škola

U cilju podsticanja znanja, razvijanja veština i promocije aktivnog učenja, Kancelarija za mlade Grada Šapca pripremila je 21 letnju školu koje svojim sadržajima, radionicama i metodologijom osnažuju telo, aktiviraju um i oslobađaju maštu, razvijaju istraživački duh i kvalitetno oplemenjuju letnji raspust.Škole su organizovane od 3. jula do 18. avgusta. Predavanja počinju u 10, a dnevne aktivnosti završavaju se u 19 časova i 30 minuta.
Nastava se odvija u prostorijama Kancelarije za mlade, u Kulturnom centru. Letnje škole organizovane su i na seoskom području.

Programi su fokusirani na kulturu, sport, nauku, umetnost, medicinu, tehniku, kreativne radionice i jezike. Škole su odabrane na javnom konkursu, besplatne su, a polaznicima je obezbeđen neophodan materijal za rad.
Kancelarija za mlade organizuje i dodatne aktivnosti. Svi koji žele da nauče kubansku salsu, imaju priliku za to od 7. do 28. jula, petkom subotom i nedeljom od 18 do 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra.

SuanPan mentalna aritmetika, namenjena deci uzrasta od pet do 14 godina, održava se u prostorijama Kancelarije za mlade, u saradnji sa Centrom za obrazovanje „Abakus“. Reč je o edukativno razvojnom programu koji poboljšava koncentraciju, memoriju i pažnju, a prva radionica najavljena je 7. jula, od 10 časova.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili Fejsbuk stranici ove organizacije.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke).


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.