AAA

OMS | 30.08.2017 13:35

Bogatić ulaže u obnovu poljskih puteva


Za revitalizaciju  polјskih puteva u Metkoviću, Glušcima, Uzveću, Dublјu i Bogatiću  Ministarstvo polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, preko Uprave za polјoprivredno zemlјište dodelilo je Opštini Bogatić 2.448.000 dinara.

To je trećina ukupne vrednosti projekta Opštine Bogatić, koji je prihvaćen za sufinansiranje iz republičkog budžeta  po raspisanom konkursu za uredjenje nekategorisanih puteva. Ukupna vrednost projekta je 7.262.000 dinara, pa će Opština Bogatić iz sopstvenog budžeta u finansiranju radova učestvovati sa 4.814.000 dinara.

Ugovor o realizaciji projekta potpisao je Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić, koji je istakao da je održavanje mreže od hilјadu kilometara polјskih puteva veoma značajno zato što polјoprivrednicima  omogućava lakši i bezbedniji pristup njivama.

"U ovoj godini, pre sprovedenog konkursa Ministarstva polјoprivrede, iz budžetskih sredstava sa 3.760.000 dinara Opština Bogatić je finansirala revitalizaciju nekategorisanih polјskih puteva u nekoliko mesnih zajednica", istakao je Beserovac.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.