AAA

OMS | 05.09.2017 10:25 > 05.09 10:34

Izložba industrijskog dizajna otvara sezonu izložbi u KomBank Art holu


Misli o dizajnu studenata Fakulteta primenjenih umetnosti

Novu sezonu u galerijskom prostoru KomBank Art holu, otvorila je izložba "Misliti dizajn" koja predstavlja najuspešnije i nagrađivane radove studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, sa odseka Industrijski dizajn.

Na ovoj izložbi učestvuju radovi studenata svih godina studija. Radovi prikazuju dizajnerska rešenja, za  širok dijapazon proizvoda i predmeta, kao što su auomobili, vozovi, kućni aparati, medicinska oprema, ortopedska pomagala i mnogi drugi.  

Projekti koje prikazuje ova izložba, obuhvataju različite tematske oblasti dizajna proizvoda, počevši od analize forme, ergonomije, strukture i funkionalnosti upotrebnih predmeta. Posetioci izložbe moći će da prate dizajnersku misao, kako se kroz crteže i modele razvija u inovativnim konceptima zasnovanim na realnim potrebama. Kompleksna tematika industrijskog dizajna se na posletku usavršava i elaborira, gde završni zadaci daju studentima slobodu da svoj kreativni potencijal dublje istraže i potvrde.

Izloženi radovi prikazuju kreativna razmišljanja mladih dizajnera, koji kroz analitičko i estetsko izražavanje svakodnevnim predmetima nastoje da udahnu život.

Izložba „Misliti dizajn“ će biti otvorena do 2. oktobra, svakog dana od 8 do 20 časova. Ulaz u KomBank Art hol je besplatan.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.