AAA

OMS | 08.09.2017 11:50

Glavni kuvar kraljevske porodice Tajlanda održala seminar u METRO HoReCa Centru


Vrhunski šef, instruktorka i predavač u oblasti kulinarstva, specijalista za tajlandsku kuhinju, gospodja Siriwan Siridej, bila je gostujući predavač na gastro radionici u HoReCa Centru kompanije Metro Cash & Carry u Beogradu.
 
Seminar je bio namenjen profesionalnim kuvarima, što je inače princip rada METRO HoReCa Centra, jednom od najmodernijih centara za edukaciju profesionalaca u ovoj oblasti u Evropi, a kojim kompanija želi da doprinese razvoju sektora ugostiteljstva.

Tokom ove radionice, svi prisutni su imali priliku da zajedno sa instruktorom i predavačem, gospodjom Siriwan učestvuju u pripremi specijaliteta tajlandske kuhinje kao što su Pad Thai, Gai pad med mamuang, Kaeng Khiaw Waan Kai i drugi. Nakon radionice svi učesnici su dobili i sertifikate.

Seminar je organizovan u saradnji sa Kancelarijom za komercijalne poslove Kraljevske Tajlandske ambasade u Budimpešti (Office of Commercial Affairs, Royal Thai Embassy) i Departmanom za promociju medjunarodne trgovine Tajlandskog ministarstva za trgovinu  DITP (Department of International Trade Promotion, Ministry of Commerce, Thailand).

Siriwan ima ogromno uskustvo u oblasti kulinarstva koje smatra pravom umetnošću. Jedan period karijere bila je glavni kuvar za kraljevsku porodicu Tajlanda, voli da istražuje i konstantno edukuje, a i da nesebično deli svoje znanje.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke
)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.