AAA

OMS | 13.09.2017 11:50

U Bogatiću završavaju sportsku salu

Završni radovi na fiskulturnoj sali Mačvanske srednje škole mogli bi da počnu do kraja ovog meseca ili početkom oktobra, a završeni najkasnije za dva meseca, kako je navedeno u ugovoru sa izvodjačem radova, saopšteno je u Opštinskoj upravi u Bogatiću.

Kompanije Axis group inženjering iz Kralјeva i Alfaco inženjering iz Čačka su izabrane za izvodjače radova završne faze u postupku javne nabavke koju je sprovelo Ministarstvo privrede, s  obzirom da je deo sredstava obezbedjen iz zajma Evropske investicione banke  u okviru programa "Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture – gradimo zajedno".

Ukupna vrednost radova je 16.527.616,50 dinara, od kojih Ministarstvo obezbedjuje 6,9 miliona dinara, a ostalo Opština Bogatić.

U završenoj fazi ostalo je da se u unutrašnjosti objekta montira pod, dovrši uredjenje tribina postavljanjem sedišta, kao i drugi bravarski, limarski, molersko-farbarski i elektro radovi.

Na više od hilјadu kvadrata sportskog terena biće postavlјena sportska podna obloga najvišeg standarada i sa FIBA sertifikatom. Obeležiće se tereni za rukomet, košarku i odbojku.

Osim za nastavu fizičke kulture, u novom sportskom zdanju Rukometni klub "Mačva"  će igrati prvenstvene utakmice Superlige. Takodje, savremeni sportski objekat  biće dostupan i drugim brojnim sportskim kolektivima i za organizaciju kulturnih manifestacija.

Izgradnja sale je počela u proleće 2011. godine, kada je ozidana i do 2015. godine nisu nastavlјeni. Od tada su u dva navrata radovi fazno nastavlјani.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke
)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.