AAA

OMS | 23.11.2018 15:00

Crédit Agricole Matiné u Nišu

Crédit Agricole banka Srbija je danas okupila svoje klijente, predstavnike privrede, predstavnike grada Niša, javnih preduzeća, nevladinih organizacija i istaknute ličnosti Niša i niškog regiona na Crédit Agricole Matiné  koktelu u restoranu hotela Regent u Nišu.

Crédit Agricole Matiné svečano je otvorio predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke u Srbiji gospodin Carlos de Cordoue koji je izrazio zadovoljstvo dobrom saradnjom banke sa niškim preduzećima i stanovništvom i najavio nove lokalne projekte.

Ovom prilikom Crédit Agricole banka uručila je zahvalnice za saradnju i društveno odgovorno poslovanje nevladinoj organizaciji ENECA sa kojom zajednički radi na promociji preduzetništva i sa kojom je, kao sponzor, učestvovala na niškom Klimatonu. Još jedan važan partner kome se ovom prilikom Crédit Agricole banka zahvalila na saradnji je i „Banka Dobročinstva“ koja u fokus svog delovanja stavlja decu kojoj je pomoć najpotrebnija, a to je ciljna grupa koju podržava i Crédit Agricole Srbija u svojim društveno odgovornim projektima i akcijama.

Crédit Agricole banka neguje dugoročan odnos sa klijentima zasnovan na uzajamnom poverenju i fer poslovnom odnosu. CA Matiné je prilika da se u opuštenoj atmosferi izgradi prisniji odnos i da se banka zahvali svojim klijentima na do sada ostvarenoj saradnji.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.