AAA

OMS | 09.01.2019 13:25

Komercijalna banka izdaje poslovnu DinaCard karticu

Komercijalna banka u svom portfoliju kartica ima i nacionalnu DinaCard poslovnu debitnu karticu namenjenu privrednim subjektima. Kartica se izdaje prilikom otvaranja tekućeg računa, a kompaniji može biti izdat neograničen broj kartica.

Poslovna DinaCard kartica koristi se za plaćanje roba i usluga (troškova reprezentacije, hotelskog smeštaja, putnih troškova) i podizanje gotovine u zemlji, kao i za obavljanje internet transakcija (rezervacije hotela, kupovina avio karata itd).
Raspolaganje sredstvima po svakoj pojedinačnoj kartici, moguće je do iznosa utvrđenog mesečnog limita za potrošnju i dnevnog limita za podizanje gotovine.

Korišćenje poslovnih platnih kartica unapređuje kvalitet poslovnih transakcija, posebno kod putovanja van sedišta kompanije, plaćanja čini bržim, jednostavnijim i sigurnim, smanjuje potrebu nošenja gotovog novca i obezbeđuje laku i transparentnu kontrolu poslovnih troškova.

Informacije o DinaCard poslovnoj kartici i načinu njenog dobijanja, klijenti mogu da dobiju u svakoj ekspozituri Komercijalne banke, putem Kontakt centra na brojeve telefona 011 20 18 600 i 0700 800 900 i na sajtu www.kombank.com.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.