AAA

OMS | 18.02.2019 13:20 > 18.02 13:20

Sberbanka predstavlja novu ponudu štednje u evrima

Ukoliko želite da vaš novac bude na sigurnom, brzo dostupan i ujedno radi za vas, pravo mesto za to je Sberbank Srbija. Njihova aktuelna ponuda štednje u evrima pruža mogućnost da oročite novac po nominalnoj kamatnoj stopi od 2 odsto, uz period oročenja na 6 meseci.  

"Dinamika savremenog života čini da je sve manje prilika za dugoročne planove. Odluke se menjaju često, povlačeći za sobom čitav niz aktivnosti. Klijenti u bankama vide sigurno mesto za svoj novac, a štednju kao pouzdan način da svoj kapital uvećaju. Ono što klijentima često predstavlja prepreku u odluci da novac zaista i oroče jeste dužina trajanja oročenja. Upravo na tom temelju Sberbank Srbija kreirala je ponudu štednje u evrima, na period od šest meseci, uz atraktivnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi čak 2 odsto. Na ovaj način novac se neminovno uvećava, i tako uvećan dostupan je klijentima za korišćenje u kratkom vremenskom roku", izjavila je direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbanke Mirjana Djordjević.

Sberbank akcija oročene štednje u evrima počinje 18. februara i trajaće sve do kraja marta. Iskoristite ovu atraktivnu ponudu i već na jesen svoj stečeni kapital uložite u ispunjenje neke davno zamišljene želje.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.