AAA

OMS | 19.02.2019 10:25 > 19.02 10:25

Sajt Komercijalne banke u novom ruhu

Komercijalna banka ima novi korporativni sajt na staroj adresi www.kombank.com. Posle temeljne analize poseta starog sajta, određen je novi dizajn internet prezentacije, koji je vidljiv svim posetiocima.

Posebna pažnja posvećena je prilagođavanju sadržaja i menija različitim uređajima, s obzirom na stalni porast broja poseta sajtu sa mobilnih telefona.

Osnovni meni je pojednostavljen i podeljen u pet osnovnih kategorija: građani, privreda, mikro biznis, poljoprivreda i e-servisi.

Novi sajt je, osim jednostavnijeg i preglednijeg rasporeda sadržaja, doneo i nove funkcionalnosti, kao što je unapređen kalkulator kredita za mnogobrojne kreditne proizvode, kao i kvalitetniju i precizniju pretragu ekspozitura i bankomata.

Prilagođavanje sadržaja sajta različitim vrstama uređaja, posebno je bilo u fokusu prilikom izrade dizajna, što je značajno unapredilo korisničko iskustvo prilikom posete.

Nova prezentacija omogućava lakše pronalaženje svih informacijama o proizvodima, uslugama i novostima iz Komercijalne banke.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.