AAA

OMS | 06.03.2019 12:50 > 06.03 12:50

Crédit Agricole Srbija privrednicima odobrava subvencionisane kredite za nabavku opreme

Crédit Agricole banka odobrava kredite u okviru Programa podrške malim preduzećima u nabavci opreme koji sprovodi Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. Pored subvencije države od 25 odsto, klijenti mogu iskoristiti i veoma povoljne fiksne kamatne stope i grejs period.

Ovi krediti su namenjeni kupovini proizvodne opreme, proizvodnih i građevinskih mašina, kao i specijalnih alata za mašine. Krediti sa subvencijom odobravaju se na period od 18 do 60 meseci i uz obavezni grejs period u trajanju od šest meseci.

"Crédit Agricole Srbija, po treći put, učestvuje u programu Ministarstva privrede sa ciljem da bude pouzdani finansijski partner malih i srednjih preduzeća, što potvrđuje i činjenica da je CA bila  banka koje je plasirala najveći obim sredstava u ovom istom programu u 2018. godini. I ove godine,  nastojimo da stvorimo pozitivan poslovni ambijent koji bi pomogao razvoj proizvodnog sektora i samih investicija", izjavio je Vladimir Škrbić, rukovodilac za poslovanje sa malim i srednjim preduzećima u Crédit Agricole banci Srbija.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.