AAA

OMS | 10.05.2019 11:40 > 10.05 11:40

Specijalna sajamska ponuda Kombank agrar kredita

Komercijalna banka je za predstojeći Sajam poljoprivrede u Novom Sadu, pripremila specijalnu sajamsku ponudu kredita.

Sajamska ponuda namenjena je za finansiranje investicija i finansiranje obrtnih sredstava u poljoprivredi, uz veoma povoljne kamatne stope bez naknade banke za obradu zahteva.
Korisnici kredita mogu da budu nosioci registrovanih gazdinstava, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava, imaju otvoren namenski poljoprivredni račun u Komercijalnoj banci i nalaze se u aktivnom statusu.

Uslovi iz ove ponude važe do 31. jula ove godine.

Osim specijalnih sajamskih uslova, Komercijalna banka u redovnoj ponudi za poljoprivrednike ima i kratkoročne Kombank agrar kredite za obrtna i trajna sredstva, kao i Kombank agrar kredite za investicije po veoma povoljnim uslovima.

Ko i prethodnih godina, Banka je, u saradnji sa prodavcima poljoprivredne mehanizacije, prodavcima repromaterijala i lokalnim samoupravama, omogućila poljoprivrednicima da pod najpovoljnijim uslovima dođu do poljoprivredne mehanizacije, opreme, repromaterijala i sl.

Nastavljena je i saradnja sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u delu odobravanja subvencionisanih poljoprivrednih kredita, Garancijskim fondom AP Vojvodina, kao i učešće u programu IPARD podsticaja za investicije.

Sve informacije o redovnim i specijalnim ponudama poljoprivrednih kredita, zainteresovani klijenti mogu da dobiju na štandu Banke na Novosadskom sajmu, ispred Hale broj 1 ili na velikom broju pultova kod poslovnih partnera, prodavaca mehanizacije.

Takođe, klijenti mogu da se informišu u ekspoziturama širom Srbije, kao i putem Kontakt centra Banke na brojeve 011 201 86 00 i 0700 800 900.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.