AAA

OMS | 20.05.2019 12:25 > 20.05 12:25

Globalno popularni biljni burger stigao i u Srbiju


Kupci u Srbiji od danas imaju priliku da probaju novi proizvod, kompanije Beyond Meat, čiji je nedavni izlazak na berzu tema broj 1 u svetu ekonomije, inovativnog biznisa, ali i globalne revolucije u prehrambenoj industriji.

Kompanija je osvojila tržište svojim inovativnim proizvodima na biljnoj bazi, među kojima je i Beyond Burger – burger napravljen od biljnih proteina, čiji izgled, ukus i priprema u potpunosti pruža isto iskustvo kao i tradicionalni burger od mesa životinja.
Beyond Burger deo je proizvodnog procesa, čija je ekonomična i efikasna upotreba prirodnih resursa, osnovna razlika i revolucionarni iskorak u redefinisanju tradicionalnog načina dobijanja ove globalno omiljene brze hrane.

Ovaj jedinstveni burger može se naći, ekskluzivno, u METRO Cash & Carry radnjama u Srbiji. Kao kompanija koja je četvrtu godinu za redom proglašena svetskim liderom u kategoriji prodaje prehrambenih namirnica, prema Dow Jones indeksu održivosti – METRO ovom ponudom nastavlja da posvećuje veliku pažnju održivosti i raznolikosti svog asortimana.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.