AAA

OMS | 30.05.2019 10:45 > 30.05 10:45

CA Leasing na panel diskusiji o Strategiji razvoja privrede putem lizinga

U okviru Asocijacije lizing kompanija Srbije, CA Leasing je učestvovao u predstavljanju Strategije razvoja privrede putem lizinga – dokumentu koji definiše glavne prioritete lizing industrije u cilju rasta privrede u Srbiji.

Kao jedan od učesnika panel diskusije, održane u utorak, 28. maja, Jožef Nađ, Predsednik Izvršnog odbora CA Leasing-a, govorio je o osnovnim preduslovima za dalji razvoj lizinga u Srbiji kao finansijske usluge koja bi mogla u privredu Srbije finansirati i do milijardu evra godišnje.

"Strategiju razvoja lizinga u Srbiji potrebno je bazirati na daljem unapređenju operativnog lizinga koji predstavlja zdravu osnovu za mnoge druge vidove lizinga poput fleet management-a, a ujedno otvara vrata i za partnerstva sa proizvođačima i distributerima opreme, izjavio je Jožef Nađ, Predsednik Izvršnog odbora CA Leasing-a.

CA Leasing svoje poslovanje fokusira prevenstveno na pružanje lizing usluga malim preduzećima omogućujući im da putem lizinga, bez značajnog ulaganja sopstvenog kapitala, dođu u posed osnovnih sredstava kojima će unaprediti svoje poslovanje.
                                                                       * * *

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u osiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 50 miliona klijenata, 8.2 miliona zajedničkih akcionara i 1.1 milion pojedinačnih akcionara. Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo.Cédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.