AAA

OMS | 07.06.2019 13:45 > 07.06 13:45

UniCredit banka: Šestu godinu zaredom najbolja banka za pružanje kastodi usluga medjunarodnim invest

UniCredit sa velikim zadovoljstvom saopštava da je od strane uredništva magazina Global fajnans (Global Finance) proglašen za Najbolju banku za pružanje kastodi usluga medjunarodnim investitorima (pod-kastodi) u 2019. godini u regionu Centralne i istočne Evrope (CIE), kao i pojedinačnim zemljama poput Srbije, Austrije, Bugarske, Češke Republike, Mađarske i Slovenije.  

Uredništvo Global fajnans magazina se rukovodilo istraživanjem tržišta, mišljenjem eksperata i prijavama samih banka kako bi izabrali institucije koje pouzdano pružaju najbolje pod-kastodi usluge na pojedinačnim tržištima i regionima.

Kriterijumi su uključivali sledeće: odnose sa klijentima, kvalitet usluge, konkurentne cene, glatko rešavanje nestandardnih situacija, tehnološke platforme, aktivnosti nakon saldiranja transakcija finansijskim instrumentima, planove kontinuiteta poslovanja i poznavanje lokalne regulative i prakse.

U obzir su, takodje uzete i povratne informacije dobijene od korisnika kastodi usluga. Poslovanje u ovom segmentu je posmatrano u periodu od 1. januara do 31. decembra 2018.

Andrea Dijamanti, direktor UniCreditove Divizije korporativnog, investicionog i privatnog bankarstva u regionu CIE je izjavio da je banka "izuzetno srećna što je širom regiona CIE i u pojedinačnim zemljama prepoznata za izvrsnost kada su u pitanju potrebe pod-kastodi klijenata".

"Posvećeni smo pružanju usluga našim klijentima i ova nagrada svedoči o tome da naši timovi razumeju potrebe klijenata zahvaljujući našem rasprostranjenom prisustvu na lokalnim tržištima, poznavanju tih tržišta, veštini i stručnosti. Naš fokus na poslovanje sa hartijama od vrednosti je potvrđen našim stalnim naporima da dodatno unapređujemo i usklađujemo naše usluge i proizvode, automatizujemo ključne procese na našim tržištima i na taj način još efikasnije uslužujemo naše klijente", rekao je Dijamanti.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.