AAA

OMS | 15.07.2019 08:00 > 15.07 09:21

Kreisel Electric osvojio nagradu Frost & Sullivan i time priznat kao svetski lider

Nikada pre se nije vodila tako živa diskusija o potrebi za promenama na polju mobilnosti, a austrijska firma Kreisel Electric je pokazala istinske inovacije u ovoj oblasti! Sa sedištem u mestu Rajnbah im Milkrajs u Gornjoj Austriji, gde je osnovana pre samo četiri godine, kompanija Kreisel dobila je 10. jula Frost & Sullivan nagradu za najbolji proizvod 2019, pridružujući se tako vodećim svetskim kompanijama na polju mobilnosti.

Do vrhunske tehnološke firme u rekordnom roku

Pobednik: Kreisel baterija za e-mobilnost. Ovo je inovativan proizvod bez premca u svetu u pogledu performansi, bezbednosti i trajnosti – što je konsultantska firma Frost & Sullivan potvrdila u svom njujorškom sedištu. Svake godine ova globalna firma, sa kancelarijama u 40 zemalja, dodeljuje svoju nagradu za liderstvo u oblasti tehnologije vodećim kompanijama angažovanim na razvoju i optimalnoj upotrebi novih tehnologija. Sada i Kreisel Electric pripada ovoj elitnoj grupi. Ovo zvanično međunarodno priznanje dodeljeno je jedinstvenom proizvodu iz Gornje Austrije na koji se oslanjaju poslovni partneri i korisnici širom sveta.

Bezbednost na prvom mestu

Baterije su klasična slaba tačka e-mobilnosti. Ali, kada je u pitanju kompanija Kreisel, sasvim je suprotno zahvaljujući izuzetnoj snazi, bezbednosnim karakteristikama i dugotrajnosti baterije, koje su rezultat posebne tehnike montaže i inovativnog upravljanja toplotom koji efikasno kontrolišu protok energije. Konačno, proizvod je projektovan da bude efikasan, što omogućava isplativu i potpuno automatizovanu proizvodnju.  

Tri brata – sva trojica uzorni preduzetnici

Revolucionarne ideje, precizno planiranje i efikasna primena u kombinaciji sa odabirom pravog trenutka – to su faktori koji su omogućili veliki poslovni uspeh braće Johana (projektovanje proizvoda i elektrotehnika), Markusa (prodaja i marketing) i Filipa Krajzela (istraživanje i razvoj). Velika hrabrost i posvećenost omogućile su trojici braće da proizvedu najbolju bateriju na planeti u gradiću u Gornjoj Austriji sa tek nešto manje od 3.000 stanovnika. Ovi preduzetnici pokazali su svetu da je zaista sve moguće. Ali, to nisu učinili sami, jer su im se i drugi pridružili na tom putu, ulažući više od pukog poverenja. U te partnere spadaju OO Landesbank, Invest AG, Bank Austria, VKB, kao i mlado i izuzetno motivisano osoblje kompanije. Neprekidno istraživanje i razvoj, uz posvećenost izvanrednom kvalitetu proizvoda, spajaju sve članove tima. Znanje je njihova snaga.

Kontakt za medije:
Markus Kreisel
presse@kreiselelectric.com
+43 7949 / 21400

Kreisel Electric GmbH & Co. KG

Kreiselstrasse 1, 4261 Rainbach i. M.
http://www.kreiselelectric.com/presse
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.