AAA

OMS | 05.08.2019 09:15 > 05.08 09:25

Kreisel Electric i VinFast zajedno rade na razvoju nove baterije za električna vozila

U skladu sa novim ugovorom o saradnji, kompanije Kreisel i VinFast zajedno će razviti bateriju koju će VinFast plasirati na tržište u svojim električnim automobilima i autobusima 2020.
Rajnbah (Austrija) – Kompanija VinFast Manufacturing & Trading Co., Ltd. (VinFast) najavila je ugovor o saradnji sa kompanijom Kreisel Electric o razvoju nove baterije za električne automobile i autobuse koji će se proizvoditi u VinFast fabrici u Vijetnamu.
Razlozi zbog kojih je izabrana kompanija Kreisel bili su visok kvalitet, mala težina, visoka bezbednost i trajnost. Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Kreisel, VinFast će moći da ubrza proizvodnju električnih automobila i autobusa, što će joj omogućiti da 2020. na tržište plasira svoja električna vozila bazirana na Kreisel tehnologiji.
Kao pionir na polju baterija i energetskih rešenja za električna vozila, kompanija Kreisel Electric je trenutno jedna od najrenomiranijih kompanija u novoj energetskoj industriji. Proizvodi kompanije Kreisel Electric ističu se svojom kompaktnošću, dobrom disipacijom toplote, visokom bezbednošću, brzim punjenjem i dugim vekom trajanja, kao i niskim troškovima proizvodnje. Nedavno je kompanija Kreisel Electric osvojila Frost & Sullivan nagradu za najbolji proizvod, koja se dodeljuje kompanijama sa inovativnim proizvodima i tehnologijama koje mogu da promene svet.
"Smatramo da kompanija Kreisel Electric obezbeđuje inovativna rešenja za električne automobile kompanije VinFast i da će doprineti privlačenju kupaca kvalitetom i bezbednošću", izjavila je Le Ti Tu Tuj, potpredsednica grupe Vingroup i direktorka kompanije VinFast.
O kompaniji Kreisel Electric GmbH & Co KG
Kompanija Kreisel Electric GmbH & Co KG (Austrija) nudi inovativna sistemska rešenja za e-mobilnost i stacionarne aplikacije i proizvodi najlakše i najefikasnije baterije visokih performansi na svetu. Projekti kompanije sada obuhvataju putničke automobile, autobuse, kamione, brodove i avione, kao i rešenja za stacionarno skladištenje.
Markus Kreisel
presse@kreiselelectric.com
Tel.:+43/7949/21400

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.