AAA

OMS | 19.08.2019 10:05 > 19.08 10:05

Paysafe donosi vodeće onlajn pripejd sredstvo za plaćanje, paysafecard, u Srbiju

Popularna pripejd metoda plaćanja nastavlja međunarodnu ekspanziju na svom 48. tržištu

Beč, 19. августа 2019.  paysafecard, vodeći ponuđač onlajn pripejd plaćanja i deo vodećeg globalnog ponuđača za rešenja za plaćanje Paysafe, nastavlja svoju međunarodnu ekspanziju lansiranjem u Srbiji poslovne saradnje sa institucijom elektronskog novca iPay See.

Paysafecard je etablirana i mnogo puta nagrađivana pripejd metoda plaćanja, koja je sada dostupna u 48 zemalja na više od 650.000 prodajnih mesta. Sa ovim najnovijim korakom, cilj je još bliži tome da ovaj način plaćanja bude dostupan na svim evropskim tržištima.

Za potrošače i trgovce, paysafecard se smatra posebno sigurnim načinom plaćanja. Razlog za to je činjenica da se ovde za plaćanje ne moraju unositi osetljivi finansijski podaci ili podaci o računu.

paysafecard će nastupiti na tržištu Srbije u saradnji sa institucijom elektronskog novca iPay See koja u svojoj ponudi ima pripejd sredstvo plaćanja – platni instrument pod nazivom Paysafecard , a ponudiće sledeće nominalne vrednosti vaučera: 500, 1000, 2000, 5000, 10.000 dinara. Distributivna struktura iPay See obuhvata oko 800 lokacija distributera, uključujući poznate maloprodajne partnere kao što su OMV, Lilly drogerije, Alta Pay i Alego. Paysafecard vaučer će u početku moći da se koristi za onlajn plaćanja kod kompanija partnera iPay-a.

Udo Müller, paysafecard CEO, rekao je za ovo lansiranje: "Srbija ima veoma perspektivnu strukturu stanovništva za digitalni biznis. Ovde živi mnogo mladih ljudi koji žele da učestvuju u digitalnoj zabavi i kupovini, ali u isto vreme često žive bez računa u banci ili bez kreditne kartice, ili ne žele da ih koriste na internetu iz bezbednosnih razloga. Za njih je paysafecard odgovarajuće rešenje. Zajedno sa našim lokalnim partnerom iPay, zatvaramo jednu od poslednjih praznina u našem pokrivanju tržišta u Evropi."

Marko Petrović, iPay CEO, dodaje: "Naša saradnja sa paysafecard-om uključuje preimenovanje iPay-vaučera u paysafecard i mogućnost da naši potrošači u Srbiji lako, sigurno i brzo plaćaju za digitalne proizvode i usluge kao gotovinom. Široka popularnost brenda paysafecard, posebno u oblasti igara i u oblasti onlajn zabave, omogućiće mnogim ljudima u Srbiji da pristupe onlajn transakcijama bez rizika od zloupotrebe ličnih podataka".

O paysafecard-u
paysafecard je vodeći na tržištu u oblasti onlajn pripejd rešenja za plaćanje, osnovan je 2000. godine sa središtem u Beču. paysafecard je deo međunarodne Paysafe grupe, koja raspolaže širokim portfolijom za inovativna rešenja plaćanja i usluge. paysafecard nudi pripejd, tj. onlajn gotovinska rešenja pod markom paysafecard, my paysafecard, paysafecard Mastercard ® i Paysafecash. Dostupan je na preko 650.000 prodajnih mesta širom sveta i obuhvata 50 zemalja, te paysafecard omogućava lake i sigurne onlajn transakcije. Upotrebom 16-cifrenog paysafecard PIN-a, kupcima za plaćanje na internetu nije potreban ni bankovni račun, ni kreditna kartica; poverljivi finansijski podaci kupaca na taj način ostaju zaštićeni. U 2018. godini paysafecrad je razvio Paysafecash, pomoću koga kupci lako i sigurno mogu kupovati onlajn i plaćati gotovinom. Paysafecash je već dostupan u nekoliko evropskih zemalja, kao i u Kanadi. 2017. godine paysafecard je dostigao volumen transakcija od 2,8 milijardi evra.

O Paysafe-u
Paysafe grupa (Paysafe) je vodeći globalni provajder za rešenja za plaćanje od jednog do drugog kraja, čiji je glavni cilj povezivanje preduzeća i konzumenata u cilju najjednostavnijeg procesa plaćanja. Ona se oslanja na međunarodnu stručnost u obradi, digitalnim novčanicama, kartičnim plaćanjima i internetskim gotovinskim rešenjima.

Sa preko 20 godina iskustva u onlajn plaćanju, ukupnim godišnjim obimom transakcija od preko 80 milijardi dolara i sa oko 3000 zaposlenih na više od 12 globalnih lokacija, Paysafe povezuje preduzeća i potrošače širom sveta sa preko 200 načina plaćanja u više od 40 različitih valuta. Rešenja se isporučuju na integrisanoj platformi i ciljaju na plaćanja inicirana od strane mobilnih korisnika, analitiku u realnom vremenu i konvergenciju fiksne i digitalne trgovine.
Posetite nas na www.paysafe.com.


Kontakt sa medijima:

Sanna Raza, Menadžer za korporativne komunikacije, DACH
Sanna.Raza@paysafe.com
+43 676 765 7202

 


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.