AAA

OMS | 09.09.2019 12:25 > 09.09 12:25

Do diplome uz pomoć studentskih kredita Komercijalna banke

Komercijalna banka u ponudi ima dinarske potrošačke kredite posebno kreirane za plaćanje školarine državnih i privatnih fakulteta, kao i srednjih škola.

Krediti se odobravaju se na osnovu profakture fakulteta i srednjih škola. Kredit može da se odobri studentu koji je u radnom odnosu, odnosno namenski članu najuže porodice lica koje se školuje. Rok otplate je do 36 meseci, a maksimalni iznos do 1,5 miliona dinara.

Ovi krediti ne zahtevaju prenos primanja na tekući račun Komercijalne banke, a klijenti koji nemaju uplatu zarade preko Komercijalne banke, u obavezi su da mesečne anuitetske uplate vrše putem administrativne zabrane.

Posebna pogodnost je što učenici i studenti, od 18 do 27 godina, za koje Komercijalna banka kreditira školovanje, mogu bez troškova mesečnog održavanja, da koriste sadržajan set proizvoda i usluga Kombank Start tekućeg računa.  

I na ovaj način Komercijalna banka, kao društveno odgovorna kompanija, potvrđuje da je obrazovanje najbolja investicija u budućnost.

Osim na sajtu Banke www.kombank.com, više informacija moguće je dobiti u najbližoj ekspozituri ili pozivom na broj Kontakt centra 011 20 18 600 i 0700 800 900.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke) 
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.