AAA

OMS | 12.09.2019 12:55 > 12.09 13:33

Nova filijala Credit Agricole banke u Beogradu na Bežanijskoj kosi (VIDEO)


Credit Agricole banka je svečanim koktelom na kome je prisustvovalo preko 100 zvanica: klijenata, partnera, saradnika i rukovodstvo banke obeležila otvaranje nove poslovnice u Beogradu na Bežanijskoj kosi.

U skladu sa dobrim poslovnim rezultatima i strateškim planovima za dalji rast u Srbiji, Crédit Agricole svoju mrežu filijala širi u oblastima koje odlikuje ubrzan demografski rast. Iz tog razloga, na Bežanijskoj kosi, na adresi Partizanske avijacije br.12 otvorena je nova i moderno opremljena filijala jedna od prvih koja je organizovana po novom poslovnom konceptu koji u prvi plan stavlja dostupnost bankarskih servisa klijetima 24/7 upotrebom savremenih tenhičkih rešenja.

Ova filijala klijentima pruža i jedinstveno digitalno iskustvo u okviru eCorner-a gde se mogu isprobati i koristiti svi digitalni servisi banke i naći mnoge druge korisne informacije. Osim toga, klijentima je na raspolaganju Zona 24 sa bankomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara, kao i isplata evra.

Klijenti će usled unapredjenih uslova u filijali svoje poslove moći da obavljaju komfornije,jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko mejla bezanijskakosa@creditagricole.rs.

Filijala Crédit Agricole banke na Bežanijskoj kosi je klijentima na raspolaganju ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17 časova i sredom od 10 do 18 časova.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.