AAA

OMS | 18.09.2019 13:35 > 18.09 13:35

Juromani: UniCredit Banka Srbija najbolja u kategoriji 'Finansiranje zajmova'

Magazin Juromani (Euromoney) objavio je rezultate istraživanja u vezi sa Projektnim finansiranjem nekretnina i proglasio UniCredit Banku Srbija za najbolju banku za "Finansiranje zajmova" u našoj zemlji, dok je UniCredit Grupa nagradjena u nekoliko različitih kategorija.

U okviru kategorije "Banka" pomenutog istraživanja UniCredit je proglašen za najbolju banku u regionu Centralne i istočne Evrope, ali i za najbolje banke u Češkoj Republici i Madjarskoj.

U kategoriji "Finansiranje zajmova" pored banke u Srbiji, nagradjene su i banke u Austriji i Madjarskoj, dok je u kategoriji "Finansiranje kapitala" nagrada pripala UniCreditovim bankama u Slovačkoj i Austriji.

Spas Vidarkinski, direktor Korporativnog i investicionog bankarstva u UniCredit Banci Srbija, je izjavio:

"Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu izvrsnosti usluga koje pružamo. Veoma smo srećni zbog toga što Juromani, naši saradnici i klijenti prepoznaju UniCredit Banku Srbija kao najbolju banku koja pruža usluge iz oblasti projektnog finansiranja nekretnina."

Istraživanje Projektno finansiranje nekretnina magazin Juromani sprovodi po 15. put sa ciljem da prepozna vodeće pružaoce usluga i proizvoda u vezi sa nekretninama. U ovogodišnjem istraživanju je prikupljeno preko 3.274 odgovora iz 2.175 kompanija iz 76 zemalja.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.