AAA

OMS | 04.10.2019 13:25 > 04.10 13:25

Realno super ponuda Sberbank keš i kredita za refinansiranje

Iskren, partnerski i profesionalni odnos jedan je osnovnih parametara prilikom odabira banke. Prateći potrebe i želje svojih klijenata, Sberbank se potrudila da kreira realno super ponudu i svima ulepša i olakša predstojeću jesen. Ukoliko želite da negde otputujete, obradujete sebe novim automobilom, renovirate kuhinju ili refinansirate postojeće obaveze Sberbank realno super ponuda keš i kredita za refinansiranje je pravo rešenje za vas.

"Sberbank Srbija se i ove jeseni potrudila da svojim klijentima obezbedi priliku da brzo, jednostavno i uz odlične uslove dodju do neophodnih novčanih sredstava ili da refinansiraju svoje postojeće obaveze. Maksimalan iznos kredita za koji mogu podneti zahtev je 3.000.000 dinara, uz rok otplate do 95 meseci, a svim klijentima koji podnesu zahtev online neće biti naplaćeni troškovi obrade", izjavila je Mirjana Djordjević, direktorka sektora za razvoj proizvoda.

Realno super ponuda Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje trajaće do 29. novembra 2019. godine. Reprezentativni primer i više informacija pogledajte na veb sajtu banke www.sbrebank.rs

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.