AAA

OMS | 04.10.2019 15:10 > 04.10 15:10

Credit Agricole Srbija: Atraktivna ponuda auto-kredita na Auto-moto festu u Nišu


Povodom 10. sajma automobila u Nišu "Auto Moto Fest" koji će biti održan od 4. do 6. oktobra 2019. godine u niškoj Hali "Čair", Credit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto-kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 3,99% godišnje.

Kao nacionalni lider u finansiranju kupovine automobila, u okviru specijalne sajamske ponude Credit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 3,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 7 godina.

Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti bez troškova.

Uz ovu ponudu, Credit Agricole Srbija ističe i dinarske kredite za kupovinu novih ali i polovnih vozila uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 5,90% godišnje koji se odobravaju bez učešća.

Svi posetioci sajma automobila imaju mogućnost da direktno na štandovima prodavaca vozila besplatno podnesu zahtev za kredit Credit Agricole banke, što, takodje, mogu uraditi i putem web sajtova auto kuća ili u auto salona brendova sa kojima Credit Agricole saradjuje.

Tačne kalkulacije za svaki pojedinačni slučaj i sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti na štandu Credit Agricole Srbija u
hali Čair ili pozivom kontakt centra na 0700 700 500.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.