AAA

OMS | 21.11.2019 11:20 > 21.11 11:20

Sberbank Srbija i ove sezone s Tamarom u akciji


Sberbank Srbija nastavila je uspešnu saradnju sa emisijom "S Tamarom u akciji". Na ovaj način Sberbank je još jednom dokazala svoju posvećenost ulaganju u dobrobit zajednice u okviru koje posluje.

"Veoma mi je drago što smo nastavili saradnju sa emisijom 'S Tamarom u akciji' i tokom jesenje sezone. Sberbank Srbija je društveno odgovorna kompanija koja je u proteklih sedam godina, koliko posluje na sprskom tržištu, dokazala je da su projekti društveno korporativnog poslovanja naš imperativ.  Zadovoljstvo mi je i što ćemo i u narednom periodu, zajedno s ekipom ove emisije, zajedničkim snagama nastaviti da radimo na unapredjenju kvaliteta života porodice širom Srbije", izjavio je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacije i prigovore klijenata u Sberbank Srbija.

"Uvek smatram pravim uspehom emisije i naših ciljeva, kada sponzori ostaju sa nama više sezona. Naše akcije usmerene su prema trećim licima, bez ikakvih ličnih interesa. To prepoznaju gledaoci, javnost i društveno odgovorne kompanije sa kojima uspešno saradjujemo nekoliko godina. Tom našem dobrom timu, priključila se i Sberbanka na obostrano zadovoljstvo. Zahvaljujući njihovom angažovanju još 10 porodica iz centralne Srbije imaće, osim renoviranog doma i uvećan kućni budžet. Tim porodicama je svaka pomoć od izuzetnog značaja. Pored porodica, Sberbank se priključila i našim specijalnim akcijama, kojih u ovoj sezoni imamo dve, pomažemo zajedno dve osnovne škole kod Pirota i Vranja. Zahvaljujući donaciji Sberbanke, škole će imati nove sportske rekvizite. Ja se nadam da ćemo zajednički interes imati i u budućnosti", dodala je Tamara Grujić.

Da podsetimo, zahvaljujući nesebničnom zalaganju Tamare Grujić i finansijskoj podršci Sberbanke, samo tokom ove dve sezone koliko je emitovano u 2019. godini, 20 porodica dobilo je priliku za novi početak u mnogo boljim uslovima za život.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.