AAA

OMS | 06.12.2019 12:25 > 06.12 12:25

Još jedna nagrada za Šabac

Komora italijansko-srpskih privrednika dodelila je Gradu Šapcu nagradu za doprinos poslovanju italijanskih kompanija u Srbiji.

U Šapcu posluje 11 kompanija iz Italije u kojima radi više od 500 Šapčana.

Ovo je još jedno u nizu priznanja koje je Šabac dobio za efikasnost administracije i saradnju sa privrednicima. Neki od najznačajnijih priznanja za naš grad su "Šampion lokalnog razvoja", BFC sertifikat, koji je dokaz povoljnog poslovnog okruženja, a šabačka Slobodna zona je na listi najuspešnijih zona u svetu po izboru prestižnog časopisa Financial times.

Nagrada je uručena večeras, na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti u rezidenciji italijanskog ambasadora. Priznanje je gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću uručio  Veselin Danilovac, član Izvršnog odbora Generali osiguranja Srbije.

Italijanske kompanije na području Šapca rezultat su dobre saradnje sa Gradskom upravom. Činjenica je da su nove italijanske kompanije investirale u Šabac na osnovu preporuka privrednika iz Italije koji već dugi niz godina posluju u našem gradu.

Gradonačelnik Nebojša Zelenović zahvalio se ambasadoru Italije Karlu Lo Kašu i Komori što su doprineli promociji Šapca kao pogodnog mesta za investicije.

"Italijanska komora je prepoznala Šabac kao svog najpouzdanijeg partnera. Od 11 kompanija koje posluju u gradu tri su otvorene na preporuku kolega. To je dokaz da mi ispunjavamo visoke standarde, a istovremeno smo i dobri poslovni partneri", istakao je gradonačelnik Zelenović.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.